Obchodní podmínky

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP V INTERNETOVÉM OBCHODU SPOLEČNOSTI Limare s.r.o.


VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ


Tyto všeobecné obchodní podmínky upravují vztah mezi kupujícím a prodávajícím a jsou pro závazné obě strany.

Prodávajícím se rozumí firma provozovatel internetového obchodu www.obalime.cz, kterým je firma Limare s.r.o., Košická 63, 101 00 Praha 10, iČ: 05319218, DIČ: CZ05319218

Kupujícím se rozumí spotřebitel či společnost. 
Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., vše podle znění novel.

Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v návrhu kupní smlouvy – objednávce. Samotná kupní smlouva vzniká dodáním zboží. Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, a že s nimi souhlasí.
Ceny uvedené v internetovém obchodu www.obalime.cz jsou včetně DPH, prodávající je plátcem DPH.
Zavazujeme se, že svým odběratelům budeme dodávat jen zboží ve stavu splňujícím vlastnosti obvyklými pro daný druh zboží a vyhovujících daným normám, předpisům a nařízením platným na území České republiky.

2) OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ 

Nabízíme Vám možnost nákupu přímo z Vašeho domova, kde můžete nakupovat nonstop. Zboží je možno objednat následujícími způsoby:
- písemně e-mail: obchod@obalime.cz

 

 

- v internetovém obchodu www.obalime.cz, kde můžete jednoduše a pohodlně objednávat pomocí nákupního košíku. Jakákoli z těchto forem je závazná. Podmínkou pro platnost Vaší elektronické objednávky je vyplnění veškerých požadovaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovém formuláři. Objednávka je současně návrhem kupní smlouvy, samotná kupní smlouva vzniká dodáním zboží. K uzavření návrhu kupní smlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím. 

3) VRÁCENÍ ZBOŽÍ / ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Vzhledem k tomu, že k uzavření smlouvy dochází bez současné fyzické přítomnosti smluvních stran, má kupující právo, dle občanského zákoníku č.367/2000, odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Zboží nesmí být rozbalené nebo s poškozeným obalem a kupující musí doložit dodržení skladovacích a přepravních podmínek, včetně teploty mezi -15 - +35 stupňů Celsia, jinak zboží nemůže být převzato zpátky. O podmínkách vrácení zboží a dodržení teplotního režimu nás prosím kontaktujte předem emailové adrese: obchod@obalime.cz.


Pokud se tak rozhodne, musí kupující o této skutečnosti informovat prodávajícího a nepoškozené zboží bez jakýchkoli známek užívání nebo opotřebování poslat v původním obalu na vlastní náklady, ve výše uvedené lhůtě, spolu s originální fakturou zpět prodávajícímu na adresu: Limare s.r.o.., Polanecká 803/72, 721 07 Ostrava - Svinov. Zásilky neposílejte na dobírku, nebudou přijaty.

Po obdržení vráceného zboží, jeho kontrole a za splnění všech výše uvedených podmínek prodávající zákazníkovi vrátí zpět cenu zboží včetně nákladů na nejlevnější nabízený způsob dopravy do 30-ti dnů převodem na účet nebo poštovní poukázkou. 


4) REKLAMACE A ZÁRUKA

Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně hlásit naší firmě. Za vady vzniklé přepravcem neručíme. V případě poškození zboží během přepravy je nutné uplatnit reklamaci u daného přepravce ihned, nejpozději do dvou dnů. DŮLEŽITÉ: uchovejte veškerý obalový materiál včetně výplní!, v ideálním případě pořiďte fotodokumentaci. Následně nás prosím v zájmu urychlení řešení celé situace také informujte. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady vzniklé nesprávným skladováním.

Postup při případné reklamaci:
-    informujte nás o reklamaci e-mailem na adresu obchod@obalime.cz
-    zboží zašlete pojištěné na plnou cenu jako doporučený balík nebo cenný balík.


5) OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJU?

Dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou Vaše osobní data důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům. Provozovatel zde čestně prohlašuje, že neprodáváme, nepronajímáme a ani jinak neposkytujeme osobní data svých zákazníků žádné třetí straně. Osobní údaje budou použity pouze pro interní potřebu a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či nijak zneužity. Osobní informace jsou shromažďovány z obchodních, logistických, statistických a marketingových důvodů.
Kupující využíváním služeb internetového obchodu dává souhlas ke shromaždování osobních údajů. Při registraci jsou požadovány základní informace o zákazníkovi, které se dále doplňují při provedení objednávky. Zákazník má právo zažádat o vymazání osobních údajů z databáze (zrušení registrace).

6) DODACÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY

Termín dodání je u většiny zboží 7 dní, u vyznačeného zboží, kde je uvedena dostupnost na vyžádání bude termín sdělen prodávajícím. V případě, že nebude možné vyřídit objednávku v uvedeném termínu, budeme Vás kontaktovat a dohodneme se na dalším postupu.


Dodací podmínky:
Zboží zasíláme v rámci České republiky prostřednictvím přepravce Geis. 
Cena za jeden balík do hmotnosti 30 kg poslaný přepravní společností činí 120 Kč (bez DPH).
V případě zaslání zboží na dobírku účtujeme dobírkovné ve výši 30 Kč (bez DPH).

Zboží je také možné vyzvednout v našem odběrném místě na adrese Limare s.r.o., Polanecká 803/72, 721 07 Ostrava - Svinov od 8:00 do 15:00. V případě osobního převzetí zboží Vás budeme kontaktovat, jakmile bude Vaše zásilka připravena k vyzvednutí.

Při dodání zboží v celkové hodnotě nad 8000 Kč (bez DPH) Vám nebudeme účtovat poplatky za dopravu. 


Platební podmínky:
Zboží lze zaplatit těmito způsoby:
b) dobírkou - při předání zboží zákazník dopravci zaplatí v hotovosti. Dopravce není před zaplacením oprávněn před zákazníkem zásilku rozbalovat, případně kontrolovat obsah.
c) převodem na bankovní účet 115-4359150257/0100, KB
d) hotově – tento způsob je možný pouze při osobním odběru zboží. V případě osobního převzetí zboží Vás budeme kontaktovat, jakmile bude Vaše zásilka připravena k vyzvednutí.

AUTOMATICKÉ STORNO OBJEDNÁVKY
Platí pro objednávky, u nichž byla zvolena platba předem převodem na účet. Objednávky neuhrazené do čtrnácti dnů budou z účetních důvodů stornovány. Pokud budete mít i nadále o dané zboží zájem, je potřeba jej znovu objednat.

BALNÉ
Nabízíme balné ve dvou variantách:
a) normální poštovní balík
b) termoizolační balík, cena podle velikosti - 100 - 200 Kč.

c) paleta - 600Kč.


NEPŘEVZETÍ OBJEDNANÉ ZÁSILKY ZÁKAZNÍKEM
V případě úmyslného nevyzvednutí / odmítnutí / nepřevzetí zásilky posílané na dobírku, Vám budeme účtovat náklady spojené se zasláním zásilky a to ve výši Česká republika 500 Kč. Odesláním objednávky zákazník souhlasí s Obchodními podmínkami, odeslání objednávky je závazné. 


UPOZORNĚNÍ

Bez písemného svolení majitele webu není dovoleno kopírovat texty popisu zboží či fotografie a používat je pro komerční užití! Texty a fotografie jsou výlučným vlastnictvím firmy Limare s.r.o.

Velkoobchodní sklad

Vítkovice 2970
703 00 Ostrava

Česká Republika


tel.: +420 776 751 177

e-mail: obchod@obalime.cz

Akce a speciální nabídky za přihlášení.

Staňte se nejlepším odběratelem a získej výhody!

©2023 by Besties. Proudly created with Wix.com

Objednávka?

+420 776 751 177

0